Schrijf je in op onze geSTOORDE nieuwsbrief!

Zoek je iets?

parallax
parallax

STOORNIEUWS

Chase kicks off in Limburg

De Chase-redactie gaat full force, want na Antwerpen en Gent krijgt ook Hasselt een plek waar jongeren kunnen meeschrijven aan het Chase-verhaal. Hiervoor slaat Chase de handen in elkaar met Stoorzender!

Zet je dus schrap voor nog meer epische feestjes en strakke dj-sets maar ook voor verhalen over fashion, games en tech. De nieuwe redactie komt er in samenwerking met Stoorzender en zal ook in hetzelfde gebouw, Muziekodroom, ondergebracht worden. Stoorzender is actief met jongeren die aan een eigen tempo experimenteren met media, die ze zelf willen maken. Daarnaast komt er Chase, een platform met een urban invalshoek en een groot bereik bij een Vlaams publiek. Vanaf nu wordt de Limburgse urban scene dus ook vertegenwoordigd op Chase.

Beginnen je vingers te kriebelen bij het lezen van dit alles? Aarzel dan niet om je aan te sluiten bij onze redactie. Inschrijven kan via stoorzender.be/meewerken of chase.be/werkmee. Je kan ook mailen naar info@chase.be. Vermeld duidelijk dat je wil mee bouwen aan Chase in Limburg. Tot snel!

geschreven door Stoorzender | 3 jaren geleden

VERGELIJKBARE STOORPOSTS