Schrijf je in op onze geSTOORDE nieuwsbrief!

Zoek je iets?

parallax
parallax

STOORNIEUWS

World Radio Day 2015

In februari 2015 valt de dertiende dag van de maand toevallig weer op een vrijdag, dus wees zeker voorbereid op al het ongeluk dat vandaag weer op je dreigt neer te dalen. Wat we echter durven te vergeten is het feit dat het met World Radio Day ook de feestdag van de radio is!

Op World Radio Day viert men het veelzijdige medium dat ons niet enkel de werkdag doorsleurt met prachtige muziek en eindeloos entertainment, maar tegelijkertijd ook ons van een stevige portie nieuws voorziet en een platform voor publiek debat biedt. Radio is zowel een bron van informatie als inspiratie die met gemak de massa bereikt. In ons geval weergalmt Studio Brussel of Radio 2 vaak onopgemerkt door de huiskamer, maar in andere continenten bouwt radio bruggen van communicatie tussen mensen en culturen en is het bovendien vaak hun enige connectie met de buitenwereld. Daarnaast blijft radio in tijden van het dominerende Internet nog steeds een trouwe constante.

Op een dag als deze zet Stoorzender bijgevolg graag haar eigen radiomakend volk in de kijker! Een snelle opsomming: Geen tas koffie bij Café Cultuur, maar een cocktail van muziek, film en poëzie in het aangename gezelschap van Marthe. Derde Helft loodst je door de flitsende wereld van het voetbal. Sterspelers van dienst zijn Robin, Yannick, Merlijn, Cédric en Gijs. Studio Tutti Frutti brengt humor, satire en actualiteit op een waanzinnig grappige wijze. Fruitige heren achter de microfoon zijn Chiel, Maarten, Saul en Pauljan. Ijsberg is tot slot hét programma dat de wondere wereld van de radio huldigt en iedere week een verrassend radioconcept de revue laat passeren.

Verzet de frequentie dus maar naar www.stoorzender.be voor alle radioprogramma's en podcasts! Je oren zullen zonder twijfel verwend worden!

Tekst: Jessie Cloostermans
Eindredactie: Ben Billen 

geschreven door Stoorzender | 4 jaren geleden

VERGELIJKBARE STOORPOSTS