Schrijf je in op onze geSTOORDE nieuwsbrief!

Zoek je iets?

parallax
parallax

STOORNIEUWS

(REC) Academy: opleiding voor digital storytellers!

(REC) Radiocentrum lanceert (REC) Academy! Hierin worden twaalf jongeren klaargestoomd tot de beste digital storytellers. Als digitale mediamaker ben je van alle markten thuis: Vine, Instagram, Shapchat, … kennen geen geheimen voor jou. Wie na de opleiding afstudeert, krijgt een certificaat waarmee je bewijst dat je een storyteller van de nieuwste generatie bent. Dit betekent dat je een verhaal kan brengen aan de hand van het best passende medium, met de nadruk op mobile first en crossmediale content.

Wie geselecteerd wordt, krijgt de kans om op drie grote evenementen media te maken waaronder Belmodo Fashion Days en Dour Festival. Daarnaast werk je ook een eigen mediaproject uit in groep en krijg je dertien masterclasses voorgeschoteld.

Elke student aan de (REC) Academy wordt ondersteund door een coach die je zal bijstaan bij de realisatie van jouw mediaproject. De enige voorwaarde is dat het project gelinkt is aan De Krook, het toekomstige mediacentrum van Gent. Elk team krijgt een werkingsbudget van € 500 waarmee hun project kan worden gerealiseerd.

Ben je tussen 16 en 25 jaar en ben je bezig met video, foto, audio en/of tekst? Je denkt crossmediaal en kan overweg met digitale media? Aarzel dan niet en registreer je voor 9 februari. Inschrijven kan via de website van (REC) Radiocentrum.

geschreven door Stoorzender | 4 jaren geleden

VERGELIJKBARE STOORPOSTS