Schrijf je in op onze geSTOORDE nieuwsbrief!

Zoek je iets?

parallax
parallax

STOORBLOG

Magic Mike XXL

Eindelijk was het zover! Het vervolg waar miljoenen vrouwen wereldwijd op gewacht hebben. De film ging twee weken geleden in première. En laten we eerlijk zijn, niemand wil het blote bovenlijf van Channing Tatum missen.

De film begint met een redelijke verhaallijn, het is niet alléén bloot en bloter. Mike (Channing Tatum) heeft een gebroken hart en is druk bezig met zijn eigen bedrijfje. Helaas voor Mike (hoera voor ons) zit het bedrijf in geldnood. Voor Mike is de enige oplossing teruggaan naar zijn oude stripvrienden en samen met hen, voor de laatste keer, wat geld verdienen.

De karakters worden ook in dit vervolg goed afgebakend. Alle mannelijke strippers hebben hun eigen typetje. Zo heb je de grote, langharige en al wat oudere Tarzan (Kevin Nash), die er ook écht uitziet als een woeste junglebewoner in een minislip. Een minpunt aan de film is dat er niet echt in de karakters verdiept wordt. Van Big Dick Richie (Joe Manganiello) weten we alleen dat hij ijdel is en graag stript.

Terwijl de oude groep strippers weer onderweg is als groep naar de stripperconventie in Myrtle Beach, hebben we nog steeds weinig bloot gezien. Het gevoel dat de makers er ook een echt verhaal van wilden maken, lijkt een beetje wanhopig en is goed te zien. Jammer dat een echt goede verhaallijn en plot ontbreekt. Ook moesten de dames eventjes wachten op waar ze voor gekomen waren. Pas op het einde werden ze getrakteerd op lange stripscènes.

Toch zullen de meeste vrouwelijke bezoekers de bioscoop niet teleurgesteld verlaten. Iedereen weet intussen waar Magic Mike voor staat. Het publiek komt niet voor een film met een diepgaand plot en ingewikkelde situaties, maar voor bezwete, strippende mannenlichamen. En daar is Magic Mike XXL weer erg goed in geslaagd.

Tekst: Jip Peels
Eindredactie: Liesbeth Beullens

geschreven door Stoorzender | 3 jaren geleden | #Film

VERGELIJKBARE STOORPOSTS