Schrijf je in op onze geSTOORDE nieuwsbrief!

Zoek je iets?

parallax
parallax

STOORBLOG

Knappe koppen op de festivalweide van Rock Herk

Ook dit jaar was Rock Herk een groot succes. Niet alleen de artiesten zorgden daarvoor, ook een bende trouwe festivalgangers speelden hun rol. Wij namen een kijkje op de weide.

Maarten organiseert zelf ook festivals, en neemt zijn zoontje Emiel (3 jaar) ook regelmatig mee. “Het is zijn eerste keer op Rock Herk”, zegt Maarten. “Emiel doet het heel graag, hij is vooral onder de indruk van de grote tenten en lichtshows. Nu is hij helaas wel een beetje moe!”, lacht hij.

Mirte en Betram werken dit jaar als security-agent om een centje bij te verdienen voor hun carnavalsvereniging CV De Fluiters. “Het is heerlijk om te doen. We verdelen het werk goed, zodat we ook van het festival kunnen genieten”, vertelt Bertram.

Heidi en Mark zijn een echt festivalkoppel. De rolstoel van Heidi houdt hen nooit tegen. Thuis blijven is er niet bij! “De voorzieningen zijn prima. Alles is aangepast, zodat ik er ook van kan genieten.”

Jens werkt al twee jaar bij Mobile Vikings. Sinds dit jaar staan ze ook op Rock Herk. “Voor mij is het mooi meegenomen, want de bands die hier optreden zijn ook echt mijn ding”, vertelt Jens.

Voor deze meisjes is Rock Herk een jaarlijks vriendinnentripje!

Liesbeth, Kevin en Wesley komen hier al enkele jaren. "Het is goedkoper dan Dour, het is niet ver rijden, en de line-up is minstens even goed!"

Stef en Merel wonnen kaartjes voor het festival via Studio Brussel. “Het is een hartverwarmend festival”, zegt Merel. “Hier vind je elke generatie, jong en oud. Het is niet heel druk, maar de mensen die er zijn, zijn heel gezellig. Het geeft je een echt dorpsgevoel!”

Jan en Tina komen al jaren naar Rock Herk. “Ik zelfs al sinds mijn zestiende”, lacht Tina. “Het was toen nog wat kleiner en gratis. In die tijd was het nog gewoon op het plein bij het stadhuis. Voor mij is het inmiddels een traditie geworden.” Jan is zelf ook muzikant, en is graag op de hoogte van het muziekwereldje. “En de sfeer is hier gewoon goed”, vertelt hij.

Tekst & foto's: Asli Ozyurek & Jip Peels
Eindredactie: Ben Billen

geschreven door Stoorzender | 3 jaren geleden | #Festival

VERGELIJKBARE STOORPOSTS