Schrijf je in op onze geSTOORDE nieuwsbrief!

Zoek je iets?

parallax
parallax

STOORBLOG

Verhalen van op de Peerse blueswei

Dit weekend pikken we ook wat rhythm-'n-blues mee op Blues Peer! Shanna, Sam en Alana gaan met hun fototoestel en audiorecorder op zoek naar de leukste festivalverhalen.

Shanna torf jonge artiesten op het podium van Blues Peer. Ze sprak met de mannen van The Dynamite Blues Band, volgens zichzelf 'de jonge honden' van bluesfestivals. Die snorren en baarden zijn volgens hen dus wel nodig om in het plaatje te passen.

Goeie muziek, een pintje en... een sigaar, blijkbaar! Rob staat met een tabakskraam op Blues Peer en zijn sigaren zijn dit weekend écht in trek.

"Sinds de reünie in 2007 hebben we gezien dat we een zeer trouw publiek hebben. Van daaruit is de idee gegroeid om terug aan nieuw werk te beginnen." En dat deden The Scabs Official dit jaar met een nieuw album, twintig jaar na het vorige. Shanna sprak met Guy Swinnen voor hij gisteren het podium van Blues Peer opging.

Stevige rock in een roze broek op Blues Peer: Shanna sprak met K's Choice na hun optreden zondagavond. Een verrassende set, want eindigen deden ze met een instrumentaal nummer van zeven minuten. "Elke keer dat we het spelen, heb ik het gevoel dat iedereen mee is en dat we toch eens iets anders gedaan hebben."

Check hier onze fotoreeks van op Blues Peer.

Reporter: Shanna Verspreet
Foto's: Sam Gielis

geschreven door Stoorzender | 3 jaren geleden | #Festival

VERGELIJKBARE STOORPOSTS