Schrijf je in op onze geSTOORDE nieuwsbrief!

Zoek je iets?

parallax
parallax

STOORBLOG

Oproep Limbomania/Comedymania/Dj-mania 2015

Ben jij stiekem een Kortessemse Kurt Cobain, een Hamont-Achelse Alex Agnew of een Dilsense David Guetta in wording? Wel, dan is er goed nieuws voor jou, want in het najaar van 2015 gaan Limbomania, Comedymania en Dj-mania opnieuw op zoek naar Limburgs muziek makend, moppen tappend en plaatjes draaiend talent. Surf snel naar de websites van een van de drie wedstrijden, schrijf je vliegensvlug in en maak kans op fantastische prijzen en uiteraard eeuwige roem. Nog twijfels? Stoorzender zet voor jou even de winnaars van de vorige editie op een rijtje! 

Evil Invaders wisten de jury van Limbomania 2013 te imponeren met hun loeiharde speed/thrash/heavy metal. Ondertussen bliezen deze ruige gasten het publiek van Graspop en Pukkelpop al volledig van hun sokken. De zilveren en bronzen medaille waren weggelegd voor Piquet en Six Hands

Buga verraste dan weer met zijn grappen en grollen tijdens Comedymania 2013 en mocht bijgevolg met een brede smile de eerste prijs in ontvangst nemen. Vincent en Gerben Thijs gingen met de tweede en derde prijs naar huis.

Tot slot waren het de beats en bassen van Gewelt die de jury het meest konden bekoren op het einde van Dj-mania 2013. De overwinning zette het duo op een dolle rit langs de grote festivals zoals Pukkelpop, Tomorrowland en Laundry Day. Het podium werd vervolledigd door Solina en Jacck the DJ op de tweede en derde plek. Bekijk hier de oproepvideo: https://www.youtube.com/watch?v=MkUK3nR8glk

Wacht niet te lang, want inschrijven voor Limbomania 2015 kan nog tot 30 juni 2015. Voor Dj-mania en Comedymania lopen de inschrijvingen tot midden juli. Break a leg! Of misschien toch liever niet!  

Tekst: Jessie Cloostermans 

geschreven door Stoorzender | 3 jaren geleden | #Actua

VERGELIJKBARE STOORPOSTS