Schrijf je in op onze geSTOORDE nieuwsbrief!

Zoek je iets?

parallax
parallax

STOORBLOG

Theater Artemis - De dag dat de papegaai zelf iets wilde zeggen

Theaterliefhebbers, verenigt u! Op maandag 30 maart 2015 houdt Theater Artemis halt in cultuurcentrum Hasselt met een nieuwe voorstelling getiteld ‘De dag dat de papegaai zelf iets wilde zeggen’. Hiermee brengt het gezelschap naar eigen zeggen een choreografie in woorden over mensen die elkaar napraten.

De omschrijving van het schouwspel luidt als volgt: “Wie zijn we nog, als we niet meer praten voor onszelf? Hakkelend en aarzelend zoeken we naar onze eigen stem. Maar beste naprater, wees gerust. In een wereld waarin je vooral uniek moet zijn, is deze voorstelling stiekem ook een liefdevol pleidooi voor een verdwijnen in elkaar.”

In cultuurcentrum Hasselt verwelkomt Theater Artemis ook een special guest. Niemand minder dan Willie Wartaal, bekend als televisiepresentator en lid van de Nederlandse rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig, zal er zijn acteertalent ten tonele komen brengen. Bovendien kan ook jij een rol spelen in ‘De dag dat de papegaai zelf iets wilde zeggen’. Ben jij een meisje van 14 of 15 jaar? Stuur dan vliegensvlug een e-mail naar kristien.picard@ccha.be en wie weet mag jij dan wel in een bepaalde scène meespelen. Je hebt nog geen ervaring? Geen probleem, een flinke portie enthousiasme is immers al genoeg!

Zin in een avondje theater? Via Stoorzender kan je maar liefst drie duotickets winnen! Los onderstaande wedstrijdvraag op en mail het juiste antwoord naar info@stoorzender.be.

Wie rapt er naast Willie Wartaal nog in De Jeugd van Tegenwoordig?
a) Gers Pardoel en Vjeze Fur
b) Faberyayo en Vjeze Fur
c) Faberyayo en Kraantje Pappie

Geen duotickets kunnen bemachtigen? Niet getreurd, want als je jonger bent dan 26, dan betaal je slechts acht euro aan de avondkassa.

Meer info: www.ccha.be

Tekst: Jessie Cloostermans
Eindredactie: Annelies Orye

geschreven door Jessie | 3 jaren geleden | #Theater

VERGELIJKBARE STOORPOSTS